.:: RialDance ::.

fbgp

Καθηγητές

rani-lena

Ράνη Ελένη

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη η Λένα είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής σχολής Χορού του Δήμου Σταυρούπολης . Παρακολούθησε σεμινάρια κλασικού, σύγχρονου χορού , αυτοσχεδιασμού και contact improvisation στην Ελλάδα και στο εξωτερικό( Μ. Dimitrova , D. Lommel, L. Wagener , W. Byas, C. Lausdue, Daelik., R. Hightower, J. Ferran Sterner Γ. Μέτσης , Α. Καραμήτσου ,G. Weber, Π. Βερέμη, κ.α.). Συνεργάστηκε σαν δασκάλα κλασικού χορού και θεωρίας μπαλέτου με την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή του Δήμου Σταυρούπολης καθώς και με τις ερασιτεχνικές σχολές του Δήμου Σταυρούπολης, Δήμου Καλαμαριάς, Χ.Α.Ν.Θ. και Άσπα Φούτση. Συνεργάστηκε σαν χορεύτρια με την Όπερα Δωματίου του ΚΘΒΕ καθώς και τις ομάδες χορού "Δρώσα Μάζα" , «Ιλάειρα » , «Αδράστεια » . Πήρε μέρος στην «Σιωπή των Βαλκανίων» με το συνθέτη G. Bregovic . Συμμετείχε σε videos και σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό . Είναι μέλος της ομάδας χορού "Vis Motrix" από το 2000.
Η κυρία Ράνη πρόκειται για μία εξαιρετική καθηγήτρια κλασσικού μπαλέτου η οποία έχει διδάξει πέρα από παιδιά και εφήβους πάρα πολλούς καθηγητές χορού.Η άρτια γνώση της τεχνικής αλλά και το οξυδερκές έμπειρο μάτι της φέρνουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα πάντα σε συνεργασία με το μαθητή σε ένα σοβαρό και ήρεμο περιβάλλον.

 

 

melina

Χατζηαντωνίου Μελίνα

Τελειόφοιτη του τμήματος Φυσικής Επιστήμης και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης(TΕΦΑΑ) με κατεύθυνση την Προπονητική και ειδικότητα τη Ρυθμική Γυμναστική η Μελίνα ξεκίνησε την ενασχόληση της με το χορό σε τμήματα κλασσικού σε πολύ μικρή ηλικία ενώ στα 13 της συνέχισε με μοντέρνο, jazz και σύγχρονο στην σχολή χορού Golden Steps από την οποία απέκτησε πτυχίο επάνω στη διδασκαλία του Hip Hop. ‘Επειτα συνέχισε τις σπουδές της με μαθήματα μπαλέτου, σύγχρονου και jazz στην σχoλή χορού Diagonal με τον Γιάννη Μαργαρόνη και την Νάντια Κουτζιαμπάση.
Μετράει ήδη 8 χρόνια διδασκαλίας σε πολλαπλές σχολές χορού της Θεσσαλονίκης στα είδη του μοντέρνου, σύγχρονου, jazz, hip-hop και της μουσικοκινητικής.Έχει συμμετάσχει με διακρίσεις και πρωτιές σε πολλούς διαγωνισμούς στην Ελλάδα και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με σπουδαίους χορευτές σε Ελλάδα και εξωτερικό.Σημαντική στιγμή στην μέχρι τώρα καριέρα της η συμμετοχή της το 2012 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα hip-hop International στο Las Vegas.Eίναι ακόμη πιστοποιημένη Pilates Instructor.
Η Μελίνα σας περιμένει φέτος στα τμήματα του Hip Hop,της ακροβατικής και της ενδυνάμωσης.

 

victoria

Σιαμέτη Βικτώρια

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1991 η Βικτώρια είναι απόφοιτος του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας(ΠΑΜΑΚ) με κατεύθυνση στην Ευρωπαική (Κλασική) Μουσική και ειδίκευση στις Εφαρμοσμένες Μουσικές Σπουδές.
Μετράει ήδη 7 χρόνια διδασκαλίας επάνω σε πληθώρα χορευτικών ειδών και μαθημάτων γυμναστικής-ενδυνάμωσης και συγκεκριμένα μουσικοκινητική αγωγή , ανατολίτικο χορό της κοιλιάς,Τribal Fusion, εναέρια ακροβατική (acro-yoga, aerial silks,contemporary pole), ενδυνάμωση-ευλυγισία, κιναίσθηση και αυτοσχεδιασμό.
Aπό το 2016 ανήκει στο διδακτικό προσωπικό του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την κινησιολογία.
Επιπλέον παίζει εξαιρετικά πιάνο έχοντας σπουδάσει το συγκεκριμένο όργανο στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης έως το επίπεδο Γ’ Ανωτέρας.
Σημαντική είναι η συμβολή της με τα τμήματα του Oriental σε όλες τις μέχρι τώρα εκπροσωπήσεις σε αγώνες,παρουσιάσεις και παραστάσεις της σχολής μας την οποία χρωματίζει και συμπληρώνει με έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο προσωπικό της αέρα.
Η Βικτώρια σας περιμένει γεμάτη ενέργεια να σας ταξιδέψει στους δρόμους των ανατολίτικων μελωδιών και να σας μυήσει στο σαγηνευτικό χορό του Oriental, του Τribal Fusion και όχι μόνο......

 

kouzoumis

Κουζούμης Δημήτρης

Σημαντικότατο μέλος του διδακτικού δυναμικού μας και ο Κουζούμης Δημήτρης.Γεννημένος το 1992 στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης ο Δημήτρης είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία δυο προγράμματα Μεταπτυχιακής Ειδίκευσης του ΕΚΠΑ επάνω στη Δημιουργική Γραφή. Τα τελευταία τρία χρόνια εργάζεται σαν δάσκαλος-προπονητής κοινωνικών και αγωνιστικών Λάτιν και Ευρωπαϊκών Χορών, Αργεντίνικου Τάνγκο και Σάλσα ενώ επιμορφώνεται συνεχώς επάνω στα είδη τα οποία διδάσκει παρακολουθόντας σεμινάρια με καταξιωμένους χορευτές-προπονητές .Ακόμη παρακολουθεί μαθήματα μπαλέτου εφαρμόζωντας τις κλασσικές τεχνικές στους χορευτικούς τομείς με τους οποίους ασχολείται για καλύτερα,γρηγορότερα και αισθητικά αρτιότερα αποτελέσματα.Παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής τα τελευταία πέντε χρόνια και έχει συμμετάσχει σε ημι-επαγγελματικές και επαγγελματικές χορευτικές και θεατρικές παράγωγες από το 2014 μέχρι σήμερα.Η μοναδική παιδαγωγική προσέγγιση του Δημήτρη μπορεί να κάνει τον οποιοδήποτε έχει διάθεσει να δουλέψει, να χορέψει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.Το χαλαρό και πρόσχαρο κλίμα που δημιουργεί στην τάξη είναι το χαρακτηριστικό αυτού του Δασκάλου με όλη τη σημασία της λέξης.

 

sofia-mantiΣοφία Μάντη

Η Σοφία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και παράλληλα πήρε το δίπλωμα της από την Επαγγελματική σχολή χορού της Δ. Γρηγοριάδου. Στις σπουδές τις συγκαταλέγονται διπλώματα της R.A.D.ως χορεύτρια και ως καθηγήτρια. Έχει διδάξει κλασσικό μπαλέτο σύγρονο και barre a terre σε διάφορα studio και σχολές τον Αθηνών. Δίδαξε επί σειρά ετών το μάθημα του κλασσικού μπαλέτου στην Εθνική Ελλάδος Συγχρονισμένης Κολύμβησης ως βασικός συνεργάτης και χορογράφος.

Συνεργάστηκε με τις ομάδες Σύγχρονη Χορευτική Έκφραση, Seresta dance company, Δρύς, Xipolytosdancetheatre, Flux, Δρυός τόποι, ομάδα Συν+εργασία, Theliveprojectband, Αέναον χοροθέατρο Daniel Lommel, Κ.Θ.Β.Ε. Μέγαρο μουσικής Αθηνών, Φεστιβάλ Αθηνών σε διάφορες παραγωγές. Έχει χορογραφήσει διδάξει και χορέψει για την ομάδα Δρυς του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αρχαίο Δράμα, δείχνοντας δουλειά της σε πανεπιστημιακές διοργανώσεις και συνέδρια εδώ και στο εξωτερικό (Κολωνία, Λιέγη, Βρυξέλλες, Ιταλία, Πολωνία, Τυνησία).Έχει χορογραφήσει για ταινίες μικρού μήκους που έλαβαν μέρος στο φεστιβάλ Δράμας καθώς και για ποικίλες θεατρικές παραγωγές και videodance. Ενδεικτικές δουλειές της που αφορούν χορογραφία-σκηνοθεσία-performing είναι τα έργα, "DerBau “ με τους Live project band, FakeTime at hotel Ariston με πλειάδα συνεργατών, "η Πόλις" για την ομάδα δρώσα μάζα. Για την ομάδα Pas.Par.Tu. Dance Co. της οποίας ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση παρουσίαση των έργων : “Άπολις” , “Wo-men” , “Tο πρώτο από το δεύτερο και το δεύτερο απ το τρίτο”, “ ΟκτΩ” “Αν-αρχιΖω” “ Cabaret 69”.

Χορογραφία σκηνοθετική επιμέλεια Romeo and juliet για την σύμπραξη των σχολών Full out dance The prodancers studio. Ιδρύτρια της νεοσύστατης ομάδας SoMmA που προγραμματίζει τις πρώτες παραγωγές της μέσα στο 2018. Μέλος του καθηγητικού δυναμικού του τμήματος εφαρμοσμένες τέχνες χορού του Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του.

Τα Πάντα Γύρω από το Χορό...