Σχετικά με μας

Έπειτα από μακροχρόνια εμπειρία και εκπαίδευση στην τέχνη του χορού, η Σωτηρία Λεονταρίδου πρωτοπορεί ιδρύοντας την πρώτη σχολή χορού στην περιοχή του Λαγκαδά.
Αφού αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της ΔΗΚΕΣ “ΙΡΙΣ”, η Σωτηρία Λεονταρίδου εργάστηκε σε καταξιωμένες σχολές χορού και πολιτιστικούς συλλόγους της Θεσσαλονίκης και της περιοχής του Λαγκαδά. Κρίνοντας απαραίτητη την συνεχή ενημέρωσή της για τα του χορού, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διακεκριμένων χοροδιδασκάλων όπως Νίνα Δίπλα, Λίντα Καπετανέα και Josef Fruce, Τάσος Καραχάλιος, Guto Masedo, David Brandstatter and Malgven Gerbes, Ανθυμίδου Μαρία, Κώστας Γεράρδος, Μπάκα Κική, Μιχάλη Ναλμπάντη, Daniel Lommel. Το 2014 αποτέλεσε μέλος της ομάδας χορού «PAS. PARTU» συμμετέχοντας στο Φεστιβάλ Ελλήνων Χορογράφων και στο Φεστιβάλ Μουσών, με το έργο «΄Απολις» της Σοφίας Μάντη.
Με γνώμονα την αγάπη της για τον χορό, έκανε το όνειρό της πραγματικότητα ιδρύοντας το 2014 την δική της σχολή χορού, RIAL Dance.
Η ομάδα της αποτελείται από τρεις ακόμη ταλαντούχους χοροδιδασκάλους, οι οποίοι πέρα από εκπαίδευση, εξειδίκευση σε συγκεκριμένα είδη χορού και επαρκή εμπειρία μοιράζονται μαζί της το πάθος για την τέχνη του χορού αλλά και έναν κοινό στόχο….
Ο στόχος μας…
« Ο χορός είναι κάτι πέρα από την απλή αναπαραγωγή κινήσεων… Ο χορός είναι έκφραση συναισθημάτων, ψυχαγωγία, ευκαιρία για εκτόνωση της έντασης της καθημερινότητας, για κοινωνικότητα και παράλληλα για φυσική άσκηση. Στόχο της ομάδας της RIAL DANCE, λοιπόν, δεν αποτελεί μόνο η άρτια διδασκαλία αλλά θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο την ευκαιρία να απολαύσει μέσα από τα μαθήματά μας όλα τα οφέλη του χορού, να τον αγαπήσει για κάθε ένα από αυτά, μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Θέλουμε να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να βρει ο καθένας ένα δικό του νόημα στον χορό..»
Σωτήρια Λεονταρίδου

Τα είδη χορού που μπορείτε να διδαχτείτε στην RIAL DANCE είναι κλασικό και σύγχρονο μπαλέτο, μοντέρνος χορός, latin, salsa, ευρωπαϊκοί χοροί, αργεντίνικο τάνγκο, hip-hop, oriental. Λειτουργούν επίσης τμήματα ZUMBA και PILATES.

Τα πάντα Γύρω από το Χορό...

” Σχολή χορού Rial Dance τα πάντα γύρω από το χορό.
Διδάσκονται όλα τα είδη χoρού σε όλες τις ηλικίες.
Τμήματα παιδικά- εφηβικά – ενηλίκων “
Λουτρών 8, Λαγκαδάς 57200 Θεσσαλονίκη
Υποκ/μα: 16ο χλμ. Θεσσαλονίκης –Λαγκαδά
τηλ: 23940 23883 email: info@rialdance.gr