Καθηγητές

Λεονταρίδου Σωτηρία 

Η Λεονταρίδου Σωτηρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή του Λαγκαδά. Είναι απόφοιτη της Ανώτερης Ιδιωτικής Επαγγελματικής Σχολής Χορού ΔΗΚΕΣ «ΙΡΙΣ» αλλά και η ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια της Σχολής Χορού Rial Dance. Είναι επίσης πτυχιούχος ΑΤΕΙΘ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ.

Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε να αναγνωρίζει την ιδιαίτερη κλίση της, καθώς από τα 5 πρώτα έτη ήδη είχε ξεκινήσει την ενασχόλησή της  με κλασικό μπαλετο και παραδοσιακούς χορούς κι αργότερα με άλλα είδη χορού και θεάτρου. Από τότε μέχρι και σήμερα, δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με πάθος και φιλοδοξία με τον χορό και την διδασκαλία του.

Σε όλη αυτή την πορεία της, από τα πρώτα χρόνια ως μαθήτρια και αργότερα ως φοιτήτρια αλλά μέχρι και τώρα ως καθηγήτρια, έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια τεχνικών κλασικού, σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμό με καταξιωμένους στον χώρο καλλιτέχνες και δασκάλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως  Daniel Lommel, Davy Bruno, Κυανιδη Δ., Ράνη Ε., Γεράρδο Κ., Ναλμπάντη Μ. , Λίντα Καπετανέα, Joseph Frucek, Νίνα Διπλα, Καραχάλιο Τ., Masedo G., Μπακα Κ., Ανθυμιδου Μ., Kozanek M., Kozankova Z., Κιούση Λ., Λάζαρη Μ.,     

Πέρα από την συνεχή κατάρτιση με σεμινάρια τεχνικών όμως,  έχει ολοκληρώσει το προγραμμα Μεταπτυχιακή Ειδίκευσης με θέμα «Χοροθεραπεία : Θεωρία & Πράξη» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την πλούσια εκπαιδευτική και επιμορφωτική πορεία της έρχεται να υπογραμμίσει η επαγγελματική εμπειρία. Έχει εργαστεί ως χορεύτρια- performer σε τρεις παραγωγες της ομάδας χορού (PAS.PAR.TU) ( «Απολις», Wo-men», «Cabaret 69») και σε καλλιτεχνικά δρώμενα  Φεστιβάλ « Ελλήνων χορογράφων», «Μουσών», «Θεσσαλονίκης Δρώμενα»  κ. α. Αλλά φυσικά και ως καθηγήτρια Σύγχρονου &  Κλασικού μπαλέτου και ως ZUMBA και PILATES INSTRUCTOR  σε Σχολές Χορού της Θεσσαλονίκης και Αθλητικούς Συλλόγους του Λαγκαδα.

Η ενασχόλησή της με την εκγύμναση μετράει και αυτή ήδη δεκαετία καθώς από το 2011 αρχίζει να διδάσκει Zumba και Pilates  με τις ανάλογες αναγνωρισμένες πιστοποιησεις ως Zumba instructor & Pilates Instructor. Υπό αυτή την ιδιότητα της έχει λάβει εξειδίκευση πάνω σε «Άσκηση για έγκυος», «Άσκηση στην Τρίτη ηλικία», Άσκηση και συνήθεις μυοσκελετικες  δυσλειτουργίες».

 Τα τελευταία χρόνια με αγάπη και έμπνευση από την χορό έχει δημιουργήσει τον δικό της χώρο, όπου φιλοξενεί πολυάριθμα τμήματα όλων των ειδών χορού και όλων των ηλικιών, με επιλεγμένους συνεργάτες, ευρύχωρες και πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις. Η ίδια συνεχώς προσπαθεί να δίνει ευκαιρίες στους μικρούς μαθητές της να έρχονται σε επαφή με τον χορό, να τον καταλάβουν και να τον αγαπήσουν.

Το 2019 βραβεύτηκε με το βραβείο “Γε’νέο Επιχειρείν” ως μία από τις σημαντικότερες νέες επιχειρηματίες στη Βόρεια Ελλάδα στον κλάδο της Τέχνης και Πολιτισμού από τον οργανισμό Θεσσαλονίκης Δρώμενα.

Στις 22 Μαρτίου 2023 απέσπασε ξανά το βραβείο «Γε’νεο Επιχειρείν» ως μια από τις σημαντικότερες νέες επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης κάτω των 40 ετών

Τον ίδιο χρόνο έλαβε αναγνωρισμένη πιστοποίηση για την καινοτόμα τεχνική Fascial Fitness

Αγγέλη Αθηνά 

Η Αθηνά είναι μια καλλιτέχνιδα με πάθος για τον χορό.  Ασχολήθηκε και καταρτίστηκε σε πολλά είδη της τέχνης του χορού επί σειρά ετών. Είναι απόφοιτη  της ανωτέρας επαγγελματικής σχολής κλασσικού μπαλέτου & σύγχρονου χορού με κρατικό πτυχίο και υπήρξε πρωταθλήτρια σε 10 dance Latin & Ballroom χορούς σε πανελλήνιους αγώνες & πρωταθλήματα. Επιπλέον είναι κάτοχος των Latin & Ballroom πτυχίων American bronze professional και εργάστηκε ως προπονήτρια αγωνιστικών ομάδων χορού. Τέλος είναι performer και προπονήτρια εναέριων τεχνών ( aerial silks & hoop ).

Ράνη Ελένη

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, η Ράνη Λένα είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής σχολής Χορού του Δήμου Σταυρούπολης . Παρακολούθησε σεμινάρια κλασικού, σύγχρονου χορού , αυτοσχεδιασμού και contact improvisation στην Ελλάδα και στο εξωτερικό( Μ. Dimitrova , D. Lommel, L. Wagener , W. Byas, C. Lausdue, Daelik., R. Hightower, J. Ferran Sterner Γ. Μέτσης , Α. Καραμήτσου ,G. Weber, Π. Βερέμη, κ.α.). Συνεργάστηκε σαν δασκάλα κλασικού χορού και θεωρίας μπαλέτου με την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή του Δήμου Σταυρούπολης καθώς και με τις ερασιτεχνικές σχολές του Δήμου Σταυρούπολης, Δήμου Καλαμαριάς, Χ.Α.Ν.Θ. και Άσπα Φούτση. Συνεργάστηκε επίσης, σαν χορεύτρια με την Όπερα Δωματίου του ΚΘΒΕ καθώς και τις ομάδες χορού “Δρώσα Μάζα” , «Ιλάειρα » , «Αδράστεια » . Πήρε μέρος στην «Σιωπή των Βαλκανίων» με το συνθέτη G. Bregovic . Ακόμα έχει συμμετάσχει σε videos και σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό . Είναι μέλος της ομάδας χορού “Vis Motrix” από το 2000.
Η κυρία Ράνη πρόκειται για μία εξαιρετική καθηγήτρια κλασικού μπαλέτου η οποία έχει διδάξει πέρα από παιδιά και εφήβους πάρα πολλούς καθηγητές χορού. Η άρτια γνώση της τεχνικής αλλά και το οξυδερκές έμπειρο μάτι της φέρνουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα πάντα σε συνεργασία με το μαθητή σε ένα σοβαρό και ήρεμο περιβάλλον.

Σιαμέτη Βικτώρια

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1991 η Βικτώρια είναι απόφοιτος του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας(ΠΑΜΑΚ), με κατεύθυνση στην Ευρωπαϊκή (Κλασική) Μουσική και ειδίκευση στις Εφαρμοσμένες Μουσικές Σπουδές.
Μετράει ήδη 7 χρόνια διδασκαλίας επάνω σε πληθώρα χορευτικών ειδών και μαθημάτων γυμναστικής-ενδυνάμωσης και συγκεκριμένα μουσικοκινητική αγωγή , ανατολίτικο χορό της κοιλιάς, Τribal Fusion, εναέρια ακροβατική (acro-yoga, aerial silks, contemporary pole), ενδυνάμωση-ευλυγισία, κιναίσθηση και αυτοσχεδιασμό.
Από το 2016 ανήκει στο διδακτικό προσωπικό του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την κινησιολογία.
Επιπλέον έχει άριστες γνώσεις πιάνου μιας και είναι κάτοχος πτυχίου πιάνου και αρμονίας.
Σημαντική είναι η συμβολή της με τα τμήματα του Oriental σε όλες τις μέχρι τώρα εκπροσωπήσεις σε αγώνες, παρουσιάσεις και παραστάσεις της σχολής μας την οποία χρωματίζει και συμπληρώνει με έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο προσωπικό της αέρα.
Η Βικτώρια σας περιμένει γεμάτη ενέργεια να σας ταξιδέψει στους δρόμους των ανατολίτικων μελωδιών και να σας μυήσει στο σαγηνευτικό χορό του Oriental, του Τribal Fusion και όχι μόνο……

Κουζούμης Δημήτρης

Σημαντικότατο μέλος του διδακτικού δυναμικού μας και ο Κουζούμης Δημήτρης. Γεννημένος το 1992 στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης ο Δημήτρης, είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία δυο προγράμματα Μεταπτυχιακής Ειδίκευσης του ΕΚΠΑ επάνω στη Δημιουργική Γραφή. Εργάζεται σαν δάσκαλος-προπονητής κοινωνικών και αγωνιστικών Λάτιν και Ευρωπαϊκών Χορών, Αργεντίνικου Τάνγκο και Σάλσα στην σχολή μας από την ίδρυσή της το 2014, ενώ επιμορφώνεται συνεχώς επάνω στα είδη τα οποία διδάσκει παρακολουθώντας σεμινάρια με καταξιωμένους χορευτές-προπονητές. Ακόμη παρακολουθεί μαθήματα μπαλέτου εφαρμόζοντας τις κλασσικές τεχνικές στους χορευτικούς τομείς με τους οποίους ασχολείται για καλύτερα, γρηγορότερα και αισθητικά αρτιότερα αποτελέσματα. Παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής τα τελευταία πέντε χρόνια και έχει συμμετάσχει σε ημι-επαγγελματικές και επαγγελματικές χορευτικές και θεατρικές παράγωγες από το 2014 μέχρι σήμερα. Την παρούσα περίοδο παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου «Αθλητικός τουρισμός, οργάνωση Δρώμενων, Χορός», με ειδίκευση στις Σπουδές Χορού , μελετώντας έτσι και από ακαδημαϊκή σκοπιά το αντικείμενο του ενδιαφέροντός το.

Η μοναδική παιδαγωγική προσέγγιση του Δημήτρη μπορεί να κάνει τον οποιοδήποτε έχει διάθεση να δουλέψει, να χορέψει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το χαλαρό και πρόσχαρο κλίμα που δημιουργεί στην τάξη είναι το χαρακτηριστικό αυτού του Δασκάλου με όλη τη σημασία της λέξης.

Σοφία Μάντη

Η Σοφία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και παράλληλα πήρε το δίπλωμα της από την Επαγγελματική σχολή χορού της Δ. Γρηγοριάδου. Στις σπουδές τις συγκαταλέγονται διπλώματα της R.A.D. ως χορεύτρια και ως καθηγήτρια. Έχει διδάξει μπαλέτο, σύγχρονο, αυτοσχεδιασμό, Butoh και barre a terre  σε διάφορα studio και σχολές των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. Δίδαξε επί σειρά ετών το μάθημα του κλασικού μπαλέτου και του αυτοσχεδιασμού στον Α.Ν.Ο.Α. και στην  Εθνική Ελλάδος Συγχρονισμένης Κολύμβησης ως βασικός συνεργάτης και χορογράφος. Έχει συνεργαστεί με την Εθνική Αυστρίας συγχρονισμένης κολύμβησης ως artistic coach. 

Πρώτη χορευτική της δουλειά στη λυρική τραγωδία του Μίκη Θεοδωράκη «Ηλέκτρα» σε σκηνοθεσία Νίκου Κούνδουρου που παρουσιάστηκε στο Ηρώδειο. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τις ομάδες Σύγχρονη Χορευτική Έκφραση, Seresta dance company, Δρύς, Xipolytosdancetheatre, Flux, Δρυός τόποι, ομάδα Συν+εργασία, Theliveprojectband , Δρώσα Μάζα, Pas.par.tu. Αέναον χοροθέατρο Daniel Lommel, Κ.Θ.Β.Ε. Μέγαρο μουσικής Αθηνών, Φεστιβάλ Αθηνών σε διάφορες παραγωγές. 

Έχει χορογραφήσει διδάξει και χορέψει για την ομάδα Δρυς του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αρχαίο Δράμα, δείχνοντας δουλειά της σε πανεπιστημιακές διοργανώσεις και συνέδρια εδώ και στο εξωτερικό (Κολωνία, Λιέγη, Βρυξέλλες, Ιταλία, Πολωνία, Τυνησία).Έχει χορογραφήσει για ταινίες μικρού μήκους που έλαβαν μέρος στο φεστιβάλ Δράμας καθώς και για ποικίλες θεατρικές παραγωγές και videodance. 

Ενδεικτικές δουλειές της που αφορούν χορογραφία-σκηνοθεσία-performing είναι τα έργα, “Der Bau “ με τους Live project band (Αθήνα-θέατρο επί Κολωνώ-θέατρο Φούρνος, φεστιβάλ cinemart), FakeTime at hotel Ariston με πλειάδα συνεργατών (Θεσσαλονίκη), “η Πόλις” για την ομάδα δρώσα μάζα. Για την  ομάδα Pas.Par.Tu. Dance Co. της οποίας ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση (2013-2016) παρουσίαση των έργων : “Άπολις” (θέατρο αυλαία, 13ο φεστιβάλ Ελλήνων χορογράφων θέατρο κήπου) ,  “Wo-men”( μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης).  “Tο πρώτο από το δεύτερο και το δεύτερο απ το τρίτο”( black box στην Θεσσαλoνίκη και θέατρο Φούρνος στην Αθήνα), “ ΟκτΩ” ,(ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και στο θέατρο Αθήναιον της Θεσσαλονίκης, 14ο  φεστιβάλ ελλήνων χορογράφων) “Αν-αρχιΖω” ( Δικό μου Φεστιβάλ χορού ) “Cabaret 69”(Μ.Μ.Θ. πολυχώρος We)          

Χορογραφία σκηνοθετική επιμέλεια Romeo and juliet για την σύμπραξη των σχολών Full out dance The prodancers studio.

Ιδρύτρια της ομάδας SoMmA collectiva of artists και σκηνοθέτης-παραγωγός της μουσικοθεατρικής παράστασης  Jonny Deep and the Bandanas show που παρουσιάστηκε στο 8Ball Club και σε διάφορους συναυλιακούς χώρους  . Collective member της καλλιτεχνικής ομαδας Nosotr@s.

Μέλος του καθηγητικού προσωπικού της Rial Dance και  All Star Dance.

Μέλος του καθηγητικού δυναμικού του τμήματος εφαρμοσμένες τέχνες χορού του Ι.I.Ε.Κ Delta 360 από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του.

Κομιλίκη Αναστασία 

Η Κομιλίκη Αναστασία έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό σε επίπεδο πρωταθλητισμού στη ρυθμική Γυμναστική και τα τελευταίο οκτώ χρόνια σπουδάζει συγχρονο-μοντέρνο χορό. Είναι κάτοχος τριών επαγγελματικών πτυχίων μοντέρνου χορού της I.S.T.D. (Imperial Society of Teachers of Dancing), ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού στην Ελλάδα και στη Ρουμανία απο διεθνείς καταξιομένους χορευτές και χορογράφους (Zoi Tatopoulos, Στέλλα Στέφου, Attilas Bordas, Paolo Santilli, Αγγελική Ανδρινοπούλου, Χριστίνα Φωτινάκη, Jordy Ros Navaro, Αναστάσιος Πάππας, Νάστα Κοντοπίδη, Άρτεμις Σταμούλη). Τέλος είναι κάτοχος 25 Χρυσών, 6 Ασημένιων και 6 Χάλκινων μεταλλίων σε Σύγχρονο και Latin χορό και 2 Ασημένιων σε Ρυθμική Γυμναστική.

 

Ριτσιούδη Μαγδαληνή 

: Η Ριτσιούδη Μαγδαληνή, γεννημμένη στη Θεσσαλονίκη, είναι απόφοιτη του Αριστοτελίου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Έχει πραγματοποιήσει επιπλέον σπουδές στο North Academy of Fitness και στο κέντρο Yoga “Ευ Ζειν” στη Θεσσαλονίκη, αποκτώντας εμπειρία ως Instructor και Specialist πάνω στο Aerobic, Fitness, Pilates και Yoga, ενώ επίσης έχει αποκτήσει Master στην Επιστήμη Αθλητισμού και Άσκησης (Sport and Exercise Science) του πανεπιστημίου Manchester Metropolitan University. Κατα τη διάρκεια των σπουδών της, και για να επεκτείνει τις γνώσεις της, παρακολούθησε ποκίλα σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες, σε Ελλάδα και εξωτερικό, πάνω σε θέματα Αθλητισμού και θεραπείας. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως γυμνάστρια σε δυναμικά και αερόβια τμήματα καθώς και σε τμήματα μυϊκης ενδυνάμωσης και υδροθεραπείας για ασθενείς με ορθοπεδικά και νευρολογικά προβλήματα. Τέλος έχει εργαστεί ως δασκάλα Yoga στην Ελλάδα και στη Βουλγαρία, ενώ επίσης υπήρξε ιδιοκτήτρια του Κέντρου “ΥΓΕΙΑ”στη Bουλγαρία, στα τμήματα Hatha Yoga, Iyengar Yoga, Pranayama (Aναπνευστικές τεχνικές άσκησης)

Τσουρούκης Νικόλαος

Σπούδασε  στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού του Κέντρου Μουσικής και Χορού Δ. Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την διδασκαλία σύγχρονου χορού, μπαλέτου, μοντέρνου ,zumba και hip hop με αρκετές διακρισεις. Εχει συμμετάσχει σε διάφορα  musical οπως:  The Moulin Rouge, mary poppins, chicago, singin in the rain. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σε σύγχρονο και χιπ χοπ με πολλούς γνωστούς χορογράφους και μεγάλα ονόματα παγκοσμίως από Ελλάδα και εξωτερικο. Συμμετείχε ως χορευτής και ως χορογράφος στο έργο του peter pan και beauty and the beast που ανέβασε η σχολή (arte del ballo της Μαρίας Αθανασιάδου) εργάστηκε σε αρκετά μέρη όπως Θεσσαλονίκη, Βέροια, Περαία, Αλεξάνδρεια, Έδεσσα, Κατερίνη, Καβάλα, Λαγυνά Ωραιόκαστρο σε δήμους και σε ιδιωτικές σχολές. Ήταν χορευτής και χορογράφος στις: Μια μέρα της καθημερινότητας, Δελτίο ειδήσεων στ Αραβικά και Wonderful World της ομάδας Β+6. Ήταν χορογράφος στο έργο ( το τελευταίο βαγόνι) που αφορά το ολοκαύτωμα των Εβραίων.Έχει χορέψει σε πολύ μεγάλα φεστιβάλ φιλανθρωπικά και μη και ειναι δοιηκητικο μέλος του Σ.Χ.Β.Ε. (σύλλογος χορου βορειου ελλαδος). Συμμετειχε σε πολλες σημαντικες  παραστασεις στο: Τελογλειο, μεγαρο μουσικης, κρατικο θεατρο, βασιλικο θεατρο, μονη λαζαριστων, δημητρια, αυλαια, αριστοτελειων και πολλα αλλα. Έχει κερδίσει αρκετές διακρίσεις σε διαγωνισμούς, όπως και υποτροφίες για εξωτερικό κυρίως στο hip-hop. Εχει συμμετασχει επισης σε χορευτικα φεστιβαλ σε Βουλγαρια, Σερβία και Ισπανια.

Βαγγέλης Γεωργιάδης

Ξεκίνησε ενόργανη γυμναστική σε ηλικία 5 ετών και διακρίθηκε στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Συνέχισε την αθλητική του καριέρα στην ακροβατική γυμναστική και διακρίθηκε τόσο σε εθνικό επίπεδο κερδίζοντας επί σειρά ετών το πανελλήνιο πρωτάθλημα, όσο και σε διεθνές, κατακτώντας δύο Ευρωπαϊκούς τίτλους στα μεικτά ζευγάρια. Επιπλέον είναι πτυχιούχος προπονητής στην ενόργανη και στην ακροβατική γυμναστική, αναγνωρισμένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και έχει διατελέσει κριτής και έφορος κριτών σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Ως προπονητής, έχει προπονήσει δεκάδες αθλητές και αθλήτριες με πολλές διακρίσεις τόσο σε ομαδικό όσο και ατομικό επίπεδο και έχει στο ενεργητικό του τρία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ένα Παγκόσμιο. ). Είναι ακόμα calisthenics trainer και μέλος του Greek Calisthenics Movement. Έχει συνεργαστεί και έχει παραδώσει σεμινάρια σε γυμναστήρια και σχολές σε όλη την Ελλάδα.

Έχοντας καλλιτεχνική φλέβα, σπούδασε κλασικό και σύγχρονο χορό στην ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού και είναι διπλωματούχος καθηγητής με κρατικό πτυχίο. Τα προσόντα και τα επιτεύγματα δεν τελειώνουν όμως εκεί, καθώς έχει ειδικότητα στο personal training και έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων στον χορό, στο fitness και στις εναέριες τέχνες (silks, straps, hoop και pole). Ως performer (χορευτής –ακροβάτης) έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος, θέατρα ( Badminton, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών & Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλειον, Κολοσσαίον, Vergina Theatre, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ΟΑΚΑ) και ήταν solist performer στο Gala της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004.

Ο Βαγγέλης Γεωργιάδης εγκαινιάζει ένα καινούργιο τμήμα της σχολή μας και δίνει την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν μαθήματα ακροβατικής και Καλλισθενικής γυμναστικής.

Κωνσταντίνα Λεονταρίδου

Η Κωνσταντίνα Λεονταρίδου γεννήθηκε το 1994 στην Θεσσαλονίκη.  Σε ηλικία 5 ετών ξεκίνησε τον χορό παρακολουθώντας  κλασικό μπαλέτο και παραδοσιακούς χορούς. Μερικά χρόνια αργότερα ,στα 12 της ασχολήθηκε με τον μοντέρνο και  τον σύγχρονο χορό μέσω του Δήμου Λαγκαδά και συμμετείχε σε εγχώριους διαγωνισμούς.

 Συμπληρώνοντας τα 18 έτη πήρε μέρος σε μαθήματα σύγχρονου χορού με την Πέπη Κέη στο Vis Motrix Performance studio. Ως φιλομαθής της τέχνης παρακολούθησε μια σειρά σεμιναρίων από καταξιωμένους δασκάλους.  Συγκεκριμένα, το 2015 παρακολούθησε το σεμινάριο με τίτλο  ‘’Ο Χορευτής ως Αθλητής’’ με τον Παναγιώτη Πετρογιάννη (SYNASKISI), και είχε ως στόχο την διορθωτική άσκηση ενός αθλητή μέσω του χορού. Την χορευτική της εμπειρία έρχονται να ενισχύσουν μια σειρά από σεμινάρια από το 2015-2019 που αφορούσαν την Τεχνική του Σύγχρονου Χορού , Contact Improvisation & τον αυτοσχεδιασμό με τους : Γιάννη Καρούνη , Πλωτίνο, Φένια Χατζάκου, Κωνσταντίνο Γεράρδο. 

Ένα Redance χορευτών με τον Κωνσταντίνο Γεράρδο έρχεται να προστεθεί στην λίστα. Πρόκειται για ένα ετήσιο πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε κατά την περίοδο 2019-2020  για δασκάλους Σύγχρονου χορού, (Φωτισμός, Σκηνοθεσία, Χορογραφία, Κοστούμια, Τεχνική Σύγχρονου Χορού) με στόχο το στήσιμο μιας ολοκληρωμένης παράστασης.

Το ταλέντο και το πάθος της για τον χορό της χάρισε το 2019 την 1η θέση στο Thessalonikis Dance Festival, contemporary solo. Τα προσόντα και τα επιτεύγματα δεν τελειώνουν όμως εκεί καθώς παράλληλα με τον χορό ασχολήθηκε και με την γυμναστική. Η αθλητική της καριέρα ξεκίνησε  με την λήξη των μαθητικών υποχρεώσεων. Παράλληλα με τον χορό ασχολήθηκε για 3 χρόνια με την κωπηλασία. Το 2016 έλαβε το Πτυχίο εξειδίκευσης  Personal Trainer(CPT) της Αμερικάνικης Σχολής Γυμναστών NASM ( TRX, PLEOMETRIC, CROSS TRAIN, CARDIO, STRENGHT , WEIGHT TRAINING).Κατά τα έτη 2017-2020 συμμετείχε σε 3ετης Παρακολούθηση μαθημάτων Καλλισθενικής & Ακροβατικής  Γυμναστικής  με τον Βαγγέλη Γεωργιάδη στην ‘’Ολυμπιάδα’’ Σταυρούπολης. Ενώ παράλληλα παρακολούθησε και έλαβε πιστοποιήσεις από την πιο σύγχρονη σχολή Fitness. Συγκεκριμένα το 2018 και 2019 έλαβε πιστοποιήσεις  από την MP BALATSINOS με θέμα  ‘’Μυοσκελετικές  Παθήσεις’’, ‘’Studio Pilates Reformer & Equipment’’ και  ‘’Fight Aerobic Instructor’’. Η Κωνσταντίνα είναι μέλος της ομάδας μας από το 2016 και έχει αναλάβει την διδασκαλία Σύγχρονου χορού καθώς επίσης είναι υπεύθυνη σε training groups.

Τα πάντα Γύρω από το Χορό...

” Σχολή χορού Rial Dance τα πάντα γύρω από το χορό.
Διδάσκονται όλα τα είδη χoρού σε όλες τις ηλικίες.
Τμήματα παιδικά- εφηβικά – ενηλίκων “
Λουτρών 8, Λαγκαδάς 57200 Θεσσαλονίκη
Υποκ/μα: 16ο χλμ. Θεσσαλονίκης –Λαγκαδά
τηλ: 23940 23883 email: info@rialdance.gr